Eksterne links

lørdag den 11. august 2018

Dag 16, Pontevedra - Caldas de Reis ( 21.98 km)

Min alarm lød klokken 6.40  og der var allerede nogle der var i gang med at pakke og gå. Efter min morgentoilette var jeg klar kl. 7 og jeg gik ud i køkkenet hvor der stod en brun pose til mig med en yoghurt, en juice, et æble og en sandwich. Der kunne også laves kaffe og der var toastbrød med marmelade. Jeg fik juice og en lille kage og gamle resten til senere.
Derefter gik jeg ned til broen som aftalt med Marzia og ringede ti hende. Der var 14 grader.


Jeg måtte vente 15 min får hun dukkede op. Der var jo 2 km for hende at gå og kun 200 meter for mig. Jeg skulle nok have ventet lidt med at gå.
Vi gik så de første 10 km til San Amaro hvor vi fik rigtigt morgenmad. Vi havde undervejs mødt en pige (Elisabeth) fra Ukraine, men som boede i Spanien og hun satte sig hos os. Ved bordet kom også 4 venner fra Korea. De er nu sjove for de griner af næsten ingenting.
Marzia havde fået en ny vabel og den skulle lige behandles før vi gik.

Vi fortsatte 9 km hvor Marzia var nødt til at holde pause for at kikke på sine fødder igen. Jeg fortsatte 500 m hvor der var en bar. Her ventede jeg på hende og vi fortsatte så til vores albergue Timonel i Caldas de Reis som vi nåede klokken 13.15


Der var lidt overraskende idet vi fik et rum for os selv. Da jeg er den ældre fik jeg dobbeltsengen og hun den mindre. Alberguet stod ellers til kun at have 18 senge i en stue men de havde åbenbart renoveret huset så de havde 4 etager med 6 rum på hver etage samt køkken og bad. Det så fint og nyt ud.



Efter bad gik jeg en lille tur i byen. Først afleverede jeg mit vasketøj til vask (3€), hvorefter jeg gik ned til floden og fik mig en tapas. Det blev til mijillones vinegreta - lækkert og med en øl i dag.


Tilbage til alberguet hvor jeg skulle opdatere min blog. Fik lige snakket med Marzia som havde vasket og skulle ind til byen en tur. Tror at hun har lidt kørende med en italiener - men er ikke sikker. Hun fortalte netop i dag at en morgen, da hun kom tilbage til sin seng fandt et billede af en anden italiener som hun havde snakket med. Bag på billedet stod hans navn og email adresse. Vi snakkede lidt om hvor mange billeder han havde med..

Her hvor klokken 15.45 er der lige nu 25 grader og det har været en ok vandre vejr.

Marzia kom forbi igen og sagde at hun ville handle lidt ind til i aften og hun ville ringe når hun havde snakket med nogleandre italienere som også boede på vores albergue. Hun ringede senere og at det kun blev til frugtfad kl. 21.

Jeg gik en tur i byen og det var ved at blive varmere. Fandt en bar ved floden hvor jeg fik lidt at drikke (cola). Da klokken nærmede sig 20 gik jeg igen ned til floden - en anden restaurant hvor jeg løb ind 3 tyskere ( en far med sine 2 døtre) Vi havde faktisk boet på samme albergue i 3 dage nu men de kom altid sent ind. Jeg fik plads ved deres bord og vi hyggesnakkede mens vi spiste. Jeg fik lammekoteletter og de havde valgt 3 forskellige tapas. 
Tiden gik og pludselig ringede Marzia. Klokken var 21.10 så jeg skyndte mig at betale og skyndte mig tilbage. Det blev en hyggelig time med hende og hendes venner. Specielt var der et par fra Napoli som havde boet sammen i 9 år og hun ville gerne have barn nu men han ville vente. Der blev en del snak om det emne.

Derefter var det i seng.





 



 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar