torsdag den 30. april 2015

Hiking 29th of april

Dette er så vores anden tur sammen. Igen var det uden oppakning. Daniel gik første gang med vandresko og vi havde købt et par Ecco sandaler til anden tur. Også fodtalkum havde vi købet. Inden vi startede dagens vandring fik han talkum på fødder, sokker på og derefter de nye sandaler.
Allerede fra starten synes han at føle sig godt tilpas i sandaler. Sexet er det ikke - sandaler og strømper - men han gik godt i dem. Undervejs løsnede ham remmene og det var fint. Han lytter efter hvordan skoene sidder på hans fødder. Vi snakkede netop om, at han en gang imellem skulle mærke efter om alt var som det skulle være. Det er for let at overse at de strammer og pludselig er det vabler eller værre endnu - huden er slidt af. Det sker ofte på vristen hvis skoene strammer for meget.
Vi holdt en pause i Tåstrup - ved Tina's pølser - men vi fik dog kun en sodavand. Det var efter 1 time og 20 minutter. Derefter gik  det videre mod Albertslund, hvor vi ikke gik ind i selve bydelen med drejede af langs St. Vejleå. På grund af anlæggelsen af banen måtte vi gå en omvej hjem. Vi kom hjem i god behold kl 21.55 og selvom Daniel er en veltrænet dreng - han spiller amerikansk fodbold - så måtte han indrømme at turen havde været hård. Han kunne mærke det i højre knæ, så det skal han passe på. Det er en gammel skade som han forhåbentligt vokser fra.
Næste tur bliver fra Ishøj til Tivoli med oppakning. I dag var jo uden oppakning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar