mandag den 11. maj 2015

Hiking 10th may

Så blev der alvorligt. Nu skulle vi have rygsæk på. Daniels var optimistisk og med god grund. - han synes egentligt ikke at de ekstra 5 kg på ryggen gjorde noget.


På ovenstående billede har vi gået ca 6 kilometer. Vi måtte se os for, for der var cykelrace - Power Man - på stien. Vi gik på en sti som var en del af en Power Man - 10 km løb - 60 km på cykel og derefter10 km løb igen. Godt det ikke var os - vi skulle kun 22 km gågang :-)

Vi gik videre og selvom det var koldt og vi havde håbet på at solen kom frem, nåede vi Fisketorvet - hvor vi fik en burger - vi trængte virkelig til den. Inden da havde vi gjort holdt og det var godt nok svært at komme op i tempo igen - sagde Daniel :-)
Efter burgeren nåede vi København hovedbanegård, hvor vi efter 15 minutter  fandt ud af hvordan vi købte en billet tilbage til Ishøj - men det lykkedes


Vi nåede Ishøj station, hvorfra vi måtte gå yderligere 1 km inden vi var hjemme så det blev totalt til 24 km den dag - hvilket egentligt ikke var så galt igen. Vi kunne nok godt have klare 5 - 10 km endnu - tror jeg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar