fredag den 19. juni 2015

Dag 0 - København - Leon

Klokken 05:30 kom Thomas og Daniel og hentede mig i fyrrelunden og derefter gik det til lufthavnen. Vi kom hurtigt gennem sikkerheds kontrollen og gik så direkte til gaten. Vi havde begge et elektronisk bordingkort på vores Iphones og det virkede fint.
Vi landede planmæssig i Bruxelles og havde der en pause på ca. 5 kvarter inden vi boardede igen. Vi benyttede  pausen til at spise et morgenkomplet bestående af kaffe, juice og 2 stykker wienerbrød. Sådan spiser man åbenbart i Belgien.





Vi landede igen planmæssigt i Madrid hvor vi tog transferbussen til terminal 4 hvorfra Alsa bussen kørte fra kl. 13:45. Igen havde vi næsten 5 kvarter hvor vi handlede lidt snasks og drikkevarer ind til den 5 timers lange busrejse.
Vi ankom så til Leon klokken 19:10 og gik så direkte til det albergue som vi ville bo på, nemlig alberge Benedictinas hvor ALT var optaget. Vi gik så videre til alberge San Francisco hvor ALT var optaget. De ringedet il et andet alberge - Santo Tomas, som havde pladser men lå 2 lm fra byen. Det vidste vi ikke så der blev ringet efter en taxa som så kørte os til alberget.
Det var først da, at vi opdagede at vi godt kunne have gået derhen. Alberget er nyt og rent med køkken men ligger lidt øde i et bolig kvarter.
 Vi blev taget godt imod og fik så 2 senge a' 8€. Vi ville ikke ud og spise og da der lå en Aldi 50 meter væk købte vi en pizza og en salatblanding. Vi købte også sæbe og lidt til morgenmaden næste dag.

Pizzaen blev varmet i en microovn og jeg spise salatblandingen. Derefter har vi lige udforsket hvor caminoen er så vi ikke går forkert i morgen.

Vi er begge ved godt mod selvom det var en skuffelse at alt var optaget inde i selve byen. I forbindelse med det alberge vi bor på nu, er der en bar og vi satte os udenfor hvor jeg skriver i bloggen og Daniel spiller lidt. Det er WIFI på alberget og det var der også i bussen, så han fik spillet en del med vi fik også hørt lydbøger. 


Dagens Video


Ingen kommentarer:

Send en kommentar