mandag den 29. juni 2015

Dag 10, Sarria - Portomarin (23,6 km)

Vi lå alene i stuen, et stue med 12 senge, så natten var dejlig rolig og også morgenen var stille. Jeg vågnede klokken 6:30 og vækkede Daniel klokken 6:45. Vi forlod alberguet og spiste morgenmad næsten lige over for vores albergue.

Efter morgenmaden gik det videre til Barbadelo, hvor vi fik vores første Aquarius. Vi drikker stort set kun dem nu, lemon til Daniel og Naranta til mig..


Derefter gik det videre mod 100 km stenen...


Efter denne, endnu en drikke pause i Casa Morgade, hvor stort set alle lige holder en pause og skal have et stempel i caminopasset.


Så videre over Ferreiros til Mercadoiro hvor vi igen holdt en pause...



Her mødte vi det danske ægtepar som vi nu har hils på et par dage i træk. 
Så var der 5 km tilbage før vi nåede broen over til Portomarin.


Vi gik direkte mod det albergue som vi havde udset os, men det viste sig at være optaget. Alt var åbenbart forudbestilt. De ringede rundt og fandt et andet albergue til os - albergue Manuel - som vi så flyttede ind i.  Efter bad og vask gik vi op i byen for at spise - Daniel fik en pizza.


Vi snakkede igen om hans knæ og har nu besluttet at nedsætte dagsmarchen til ca. 15 km. Da vi har 90 km tilbage betyder det, at vi nu kommer til Santiago om søndagen i stedet for fredag og dermed kun overnatter en nat i Santiago inden vi tager hjem om mandagen. Vi går hele turen i stedet for at køre dele af den, da Finistere ikke rigtigt siger ham noget og det dermed ikke er nødvendigt for ham at tage derud.  Der er åbenbart intet som hjælper på hans knæsmerter, hverken bind eller vandrestav - ej heller RadioSalil. Så vi må hellere spare det.

Dagens video


Ingen kommentarer:

Send en kommentar