torsdag den 25. juni 2015

Dag 6, Villafranca del Bierzo - Ruitelan (19,3 km)

Efter en god nats søvn vågnede vi lidt i 8 - spiste morgenmad på vores alberge og startede så turen mod O'Cebreiro. Vi vidste at vi skulle dele den tur, men vidste ikke hvor vi ville overnatte.
Inden vi startede skulle Daniel lige lege lidt med hunden igen. Den bor på alberguet og han havde leget en del med den i går aftes efter at vi kom hjem.


Første sted vi tankede op var Pereje hvor vi kom i snak med et par ældre amerikanske damer. Det var hyggeligt og de fortalte bl.a at man kunne ride fra en by - Herrerias op til O'Cebreiro. Det har vi så snakket lidt om. Vores plan i dag var først at gå til Vega de Valcarce, men nu overvejede vi at gå lidt længere da jeg havde fundet et alberge hvor der var WiFi, aftensmad og morgenmad.





Vi stoppede kort i Trabadelo og La Portela de Valcarce inden vi kom til Vega de Valcarce. 


Her skulle vi have stoppet men vi valgte at fortsætte til Ruitelan hvor vi checkede ind på albergue Pequeno Potala. Et lille hus i et lille by med terrasse ud til gaden. 



Efter et bad og vask satte vi os på terrassen og nød sommervarmen - ca. 30 grader - og naturen her.

Så var vi blevet sultne så da der kun var et sted at spise i byen, gik vi 300 meter tilbage og fik en baguette hver.


Efter at vi begge have snakket i telefon - Daniel md Sin mor og senere sin far, og jeg med Britta, stak vi hovedet ind i den lokale kirke, hvor Daniel skrev sig i kirkebogen. Jeg lagde lidt penge på bordet og Daniel puttede dem i kirkebøssen - efter lige at have spurgt om han ikke måtte beholde dem.




Resten af eftermiddagen hyggede vi på terrassen med de andre på alberguet. Jeg tror at alle havde bestil aftensmad. Vi var faldet mest i snak med Amanda fra Denver, Colorado og Franscisco, fra Portugal. Han var også startet i Leon. Men der var også et par ældre tyske damer og nogle stykker fra Spanien.
Der var virkeligt gjort meget ud af maden som bestod af en spansk legeret suppe, salat og spagetti. Dertil vand og rigeligt med rødvin. Der blev rigtigt hygget om os så det blev er rigtig hyggelig aften.





Senere hyggede vi igen på terrassen og Daniel og jeg gik på et tidspunkt til en lille lokalbar på den anden side af gaden hvor han købte ben is og jeg en CCL. Daniel gik i seng og jeg sad så alene på terrassen og hørte lydbog.

Dagens Video


Ingen kommentarer:

Send en kommentar