søndag den 31. juli 2016

Dag 2, Leon - Villar de Manzarife (21.8 km)

Vi havde aftalt at stå tidligere op, så da klokken var 5.30 svingede vi begge benene ud af sengen. Der havde lydt nogle alarmer og dermed opstået en del uro, så sådan blev det selvom vi havde aftalt at stå op kl. 6.00
Klokken 6.13 var vi på vej gennem leon mod Virgen del Camino som vi nåede kl. 7.50. Lennart er frisk om morgenen hvor temperaturen er lav. Vi stoppede og fik morgenmad, ud over den banan vi var startet med i Leon.


Derefter gik det videre mod Villar de Manzarife, selvom vi egentligt var blevet enige om at gå ad anden rute pga stigningerne til Manzarife. Der skyldes egentligt at Lennart havde overhørt en snak hvor den rute vi egentligt havde valgt blev beskrevet som kedeligt og støjende. Derfor valgte vi at prøve den lidt hårdere rute og set i bakspejlet var det fint. Han klarede det OK.



Vi nåede vores albergue - Jesus - kl. 11.30 hvilket igen giver en gennemsnitsfart på lidt over 4 km/t. 

Vel ankommet tog jeg til byen for lige at handle lidt da det var vaskedag i dag og vi manglede vaskepulver. Jeg ankom nede i byen, da der var gang i den, idet der var Firsta i byen. Jeg fik optaget lidt video. Da jeg kom tilbage gik vi ned i byen igen, men da var det ved at være slut så vi gik tilbage og vaskede tøj og nød to øl.


Vi fik selskab af Larry fra Colorado - 82 år gammel og går nu caminoen - han har valgt at nyde lidt af den tid han har tilbage til at gå caminoen og nyde naturen og de mennesker han møder. Hans kone arbejder stadig - hun er noget yngre - de har været gift i 55 år.



Vi har så aftalt at spise sammen i aften - kl. 19. Egentligt mødte jeg han i går i Leon, hvor jeg hjalp ham med at vælge albergue og udfylde transportsedlen - så han kunne få sin backpack med Jacoptrans.

Lennart, Larry og jeg blev enige om at spise til aften sammen på alberguet. Det blev en hyggelig aften men pilgrimsmenu og samtidig fil Larry undervisning af Lennart i hvordan han sender en text message. Det har han kunnet for men har glemt det (før var for 3 dage siden) - så hans hukommelse er meget kort og det ved han. Lennart hjalp ham med en step til step beskrivelse af hvad han skulle gøre. 

 
Men vi fik spist og drukket godt med vand og mindre rødvin. Da klokken blev 21.30 var det sengetid.


1 kommentar:

  1. ser godt ud drenge.
    Lennart burde ta sin hat på
    Knus Conny

    SvarSlet