fredag den 3. juli 2015

Dag 14, Arzua - Pedrouzo (20,4 km)

Det var et dejligt albergue og vi fik en god nats søvn. Der var 10 senge på stuen men kun de 8 var i brug. Francisco listede ud ved 6 tiden og resten - inklusiv Daniel og jeg - stod op kl. 7.
Terese og Angelina ville tage bussen til Santa Irene - ca. 4 km før Pedrouzo da Angelina havde en knude i låret og hun måtte ikke gå så langt. Vi ser dem jo nok senere. Vi sagde Buen camino og gik så over gaden for at spise morgenmad.


Derefter gik vi mod A Calzada... og der var rigtigt mange på caminoen


I A Calzada holdt vi en pause...


og så fik Daniel er sukkerflip så han begyndte at løbe rundt mellem træerne..


Derefter gik det videre over A Calle...


Til Salceda hvor vi igen holdt en pause...


Og så gennem Brea til O Emplame hvor tørsten var stor...


Og så den sidste skrækning gennem endnu en skov....


hvor 20 km stenen stod...


Og så kom vi til vores albergue - Porta de Santiago - 


Efter de sædvanlige daglige gøremål, gik vi ud for at få frokost...


Daniel fik Spagetti og jeg en tortilla galieros - spansk tortilla med skinke på.

Da vi kom tilbage var de 3 andre også kommet - Francesco, Terese og Angelina. 

De sidste par dage har vi godt kunnet mærke at vi er kommet ind i Galicien - temperaturen er faldet og det er dejligt at starte om morgenen og hen på eftermiddagen er der kun 25 - 26 grader i stedet for 35 grader.
I morgen starter vi så tidligt - klokken 6 - for at være tidligt i Santiago. Vi håber at være der klokken 10 så vi kan nå at få vores compostella og nå messen i katedralen kl. 12. Selvom der er flere messer hver dag, så regnes klokken 12 messen for den rigtige pilgrimsmesse.
Om søndagen vil vi så køre med bus til Fisterra og gå ud til spidsen (Cabo Fisterra) og brænde lidt tøj. Det glæder Daniel sig til. Vi tager så bussen tilbage om aftenen og overnatter i Santiago. Vi lade vores rygsække blive på det albergue som vi overnattede på da vi kom til Santiago. 

Om aftenen gik vi så ud for at spise. Vi fandt et sted hvor Daniel kunne få sin baguette med bacon. Jeg fortalte ham at altid ser så sur ud - i henhold til Britta - så derfor dette billede...

Vi fik også tjeneren til at tage et billede af os begge..


Dagens video



Ingen kommentarer:

Send en kommentar