mandag den 8. august 2016

Dag 10 - Samos - Barbadelo (19 km)

Vi sov kun 4 i vores soverum - Nanna, Eskild, Lennart og jeg. Ved 5.30 tiden stod Nanna og Eskild op og forlod os og kl. 6 var vi oppe. Vi kunne derfor tænde lyset og derefter var vi klar kl. 6.30 hvor vi forlod alberguet.
Tågen lå i hele dalen og der var overskyet lige indtil vi kom til Sarria - så blev der høj solskin. Vi fik ingen morgenmad før vi kom til Sarria. Vi kom ellers til en bar 3 km før men dels var der mange og dels kun en langsom ældre dame til at tage imod ordre, så vi valgte at gå videre.
Vi spiste morgenmad og senere gik vi ind i selve Sarria hvor vi igen holdt en cola pause...


Derefter gik det videre - de sidste 3 km til Barbadelo - op ad bakken næsten hele vejen - men vi kom gennem det og var ved vores albergue - Casa Barbadelo - kl. 12.15. 



Vi havde bestilt overnatning hvilket var det første vi blev spurgt om da vi ankom.
Efter bad satte vi os i skyggen med en Sangria...



Efter vores sangria gik jeg en tur mens Lennart hvilede lidt. Det albergue vi bor på ligger dejligt placeret med swimmingpool.


Senere gik vi til poolen hvor poolbaren havde åbent og der var rigtigt gang i poolen. Langt de fleste der bor her er IKKE pilgrimme men kommet i bil, stillet den og så gået lidt med en rygsæk. Senere henter de kufferter i bilen. Det er lidt irriterende men sikkert intet at gøre ved det. De reserverer flere dage i forvejen og kommer i store grupper.


Som det ses sad vi ved poolen og fik endnu en sangria inden vi skulle spise.


Senere spiste vi en menu - Lennart fil spagetti til forret, grillet kylling med champignonsovs til hovedret og is til dessert. - jeg fil salat til forret, grillet kylling med champignonsovs til hovedret og is til dessert. Vi delte en fl. Rødvin....
Derefter var vi trætte...








Ingen kommentarer:

Send en kommentar