lørdag den 13. august 2016

Dag 15, Pedrouzo - Santiago (19.8 km)

Selvom der var 19.8 km så blev det ikke det vi tilbagelagde ved vandring den dag. Vi havde jo besluttet at køre med taxi op til toppen af Monte del Gozo, som er et bjerg hvor et albegue af sammen navn ligger. Det er det største albergue med plads til 400 og de er ved at udvidde.

Vi sov til klokken lidt i 7 hvor vi kun var 4 tilbage ud af de 60 som overnattede det. Vi var klar klokken 7.25 hvor der blev ringet efter en taxa til os. Imens stod vi udenfor og ventede - den kom kl. 7.50.



Vi blev så kørt til byen San Marcus hvor vi spiste morgenmad. 



Derefter gik vi videre til Santiago hvor vi ankom til vores albergue - Porta Real - chekkede ind og stillede vores rygsække.
 


Vi gik så videre til pilgrimskontoret hvor vi fik vores "compostella" - bevis på at vi havde gået som pilgrimme. Derefter blev det lige tid til en colapause før vi gik ind i katefralen, fandt en plads og fik set messen. Desværre blev det store røgelseskar ikke svunget.





Vi var blevet sultne og vi gik så tilbage mod Porta de Camino. På vej blev vi råbt an, det var Aisha og hun fik et stort knus af os begge. Hun havde regnet med at vi ville komme forbi og regnede også med at se Ricco og Rikke. Vi havde ikke set dem, men måske ser vi dem senere. Vi skiltes med et på gensyn senere.
Vi kom til Porta de Camino hvor vi satte os, fik en øl og en sandwich.


Senere gik vi et tur rundt i den gamle bydel og endte tilbage i vores albergue.

På vej hjem handlede vi lidt ind og mens jeg opdaterede min blog fik Lennart sig en på øjet. Da han kom frem igen, spiste vi i en Döner - Kabab og Durum Kebab + rødvin. Derefter gik vi en tur ind i den gamle by igen, hørte lidt musik og fandt derefter hjem igen.













Ingen kommentarer:

Send en kommentar