søndag den 14. august 2016

Dag 16, Santiago - Negreira (23,8 km)

Det blev en varm nat på vores albergue - varm med hensyn til temperaturen. Udluftningen var ikke god. Vi nåede dog af få lidt søvn inden vi stod op klokken 6 som vi plejer. Vi var klar kl. 6.30 og gik så ud af byen - forbi katedralen og videre ud. Afmærkningen var ikke god, men vi fandt den rigtige vej.
Efter et par kilometer kom en ung pige op til os - Asia fra Polen - og vi fulgtes med hende indtil den første bar hvor vi fik mogenmad.
Vi havde set hende før - i Pedrouzo hvor hun sad sammen med 2 piger fra US og hun havde også set os. Hun er lærer - underviser i sprog og hun talte fint engelsk. Hun var meget snakkende hvilket vi også havde bemærket i Pedrouzo. Vi spiste morgenmad i Alto de Vento, efter 11 km.


Derefter forlod hun os og vi gik videre - først nedad nedad nedad - og derefter opad opad opad  - 200 meter op i løbet af 3 km - gennemsnitlg 7.5 % stigning. Det gik rimeligt selvom jeg bad om et " se lidende ud" udtryk...


Vi nåede en bar - colastop - i Transmonte - efter 17.5 km og 5 timer.


Der var gang i diskussionerne i baren...


Derefter gik det videre hvor gik gennem Ponte Maceira - en lille smuk by med en gammel bro og opdæmmet flod i forbindelse med en mølle.



Så var der kun 4 km tilbage til vores albergue - Carmen - hvor jeg har boet før. Det var hårde 4 km idet det dels gik opad og dels var meget varmt. Klokken havde passeret 12 så temperaturen var steget voldsomt. Vi nåede frem klokken 13 - som de første og fik de bedste senge med balkon på begge sider.




Her er Lennart allerede på bakonen og til højre ses vores senge - det er Lennart som igen sover øverst - denne gang på Carmen.
Vi gik bagefter ned og kikkede på folkelivet. På trods af at det er søndag, er der gang i den dog blev alt pludselig meget stille ved 14.30 tiden. 


Senere gik vi en tur men alt var lukket - eller næsten alt idet vi fik lidt at spise i en lille bar bag byen.
Af en eller anden grund k da klokken bleb om vi til at sidde og se TV i fællesrummet - OL tennis med Nadal. 
Det blev en lang kamp så klokken blev 20.30 holdt vi en pause og gik ud for at få lidt mad. 


Da vi kom tilbage så vi lige de sidste 20 minutter af kampem inden vi så gik i seng.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar