tirsdag den 9. august 2016

Dag 11 - Barbadelo - Portomarin ( 19.8 km)


Klokken 5 blev der uro i vores soverum hvor vi var 8. Tre skulle åbenbart tidligt af sted men de var rimelig stille så vi - Lennart og jeg snuede videre indtil kl. 6. Vi fik ordnet os og stod på gaden kl. 6.30 klar til endnu en kort dag.
Det gik imidlertidt opad meget opad et langt stykke så der varede lidt inden benene var oppe på 110 watt - som Lennart ynder at sige.
Vi skulle egentligt have haft morgenmad efter 5.6 km men de havde ikke åbnet endnu så vi fortsatte til Morgade - hvor vi fik kaffe, juice og toast med marmelade.


Derefter gik det videre kun generet af køer som skulle på marken efter malkning.


Det gik videre og skuffelsen var stor - min - da jeg opdagede at 100 km stenen (den gamle) var fjernet og flyttet ca. 2.5 km længere væk. Tilsyneladende har man målt strækningen op med 3 decimaler og sat nye stene op i hele Galicien. Men vi nåede da den nye sten, som jeg havde håbet var en stor en - men nej...


Så gik det videre indtl vi nåede Mercadoiro, et albergue med en dejlig have med servering hvor vi holdt et cola hvil. Her mødte vi en Ricco, en ung dansker, som havde overnattet, men havde problemer med en vabel på den ene hæl. Han var egentligt sammen med en veninde, mun hun var gået i forvejen. Han kunne ikke selv gå mere, men skulle køre til Portomarin sammen med 2 andre - til lægen for at blive checket. Han var startet i Ponferrada men åbenbart ikke trænet nok.

Derefter var det videre til Portomarin som ligesom Sarria ligger på 1. Sal...


Da vi kom op i byen så vi at det var torvedag og at vi kunne spise grillede pølser med brød..
Vi fik nu også lidt rødvin til... Lennart var meget glad da det var lige hjemme når de havde byfest.



Bagefter gik det ned til alberguet ... På vej gennem byen mødte vi Ricco igen, som nu havde været hos lægen. Mens vi stod og snakkede med han ham, kom Aisha pludselig. Det viste sig at hun havde taget ham med til lægen, da hun jo også havde store problemer med vabler. Hun må ikke gå mere da hendes problemer er for store. Han må godt. Vi spurgte til Vavi men hun var i Palas de Rei - hvor de nu begge skulle køre til med Taxa. Vi skal gå dertil i morgen.
  

Vi chekkede ind på albergue "Villamartin", fik et bad og vasket tøj, sad lidt på terrassen og fik en øl. Vi havde dog forinden lige kikket lidt af byen.


Lige om hjørnet lå et supermarked hvor vi handlede ind til vores aftensmad - tomater og skinke. Det blev også til en fl. rødvin og en fl. sangria. Vi sad så på terrassen og spiste og sad der faktisk resten af aftenen. På et tidspunkt kom der en gruppe danskere (7 personer) som skulle have boet på vores albergue, men de havde glemt at konfirmere reservationen.


Som sagt blev vi siddende men måtte hente nogle seniortæpper da det blev lidt køligt.


Det blev nu en hyggelig aften med megen snak og lidt sangria.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar