torsdag den 4. august 2016

Dag 6 - Molinaseca - Cacabelos (23.2 km )

Pludselig klokken 5.50 lød der en alarm i sovesalen som jeg vågnede ved. Lennert vågnede åbenbart også så vi gik i gag med at gøre os klar. Der var morgemad på alberguet - kaffe, toast og juice så da vi havde spist det startede vi klokken 6.42.




De første 7 km førte os til Ponferrada hvor vi fik kaffe og sad foran tempelridderborgen og hilste på de andre som kom forbi. Derefter gik det videre på veje mod Compostilla, Columbrianos, Fuentes Nuevas og Camponaraya som var ev lidt støtte by. Her fik vi udfyldts Lennarts drøm - en cola med is.


Derefter gik det videre gennem vinmarker til Cacabelos hvor vi ankom12.50 - ialt 6 timer og 9 minutter senere - en gennemsnitsfart på 3.8 km/t 


I alberguet er der kun 2 personers kabiner...


Og for en gang skyld vises et billede af vores vasketøj. Lennart glæder sig til at han bare kan smide det i en kurv og så ligger det på en hylde dagen efter...


Efter vasketøjet gik vi en tur i byen - lennart havde fået lyst til grillstegt kylling og vi fik hjælp til at finde et sted hvor de havde det. Det var imidlertid et sted uden servering - så vi besluttede at sende bud efter det senere når vi skulle spise til aften. I mellentiden tog vi en øj i stedet. 

Senere kom Larry og vi fik en snak med ham og et par fra Manchester - Malcolm og Roberta


Senere da vi skulle have kylling var butikken lukket - den havde kun åbent ml. 11 og 16. Vi ville så have Pizza men de bragte ikke ud om hverdagen - så jeg tog sko på og smuttede til byen og købte Pizza og rødvin til Lennart, Larry og mig . Så vi fik en rigtig hyggelig aften. Malcolm og Roberta tog til byen og købte lidt ind og kom senere og spiste sammen med os.
 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar