fredag den 5. august 2016

Dag 7 - Cacabelos - Ruitelan (26.7 km)

I vores albergue i Cacabelos lå vi jo i dobbeltrum, så jeg havde sat alarm til kl. 6.00, men da rummene ligger tæt blev vi vækket lidt før af dem ved siden af. Vi stog imidlertid først op kl. 6 og var i gang kl. 6.36.




Klokke 8.15 var vi i Villafranca del Bierzo de sidste 3 km gennem vinmarker. De første 4 km langs vejen. I Villefranca spiste vi morgenmad inden vi igen drog videre gennem Pereje til Trabadelo hvor vi hvor vi gjorde holdt og tankede op med cola. 
Hele dagen fra Villafrance er på asfalt så det kunne godt mærkes i fødderne, så allerede i La Portela måtte vi tanke op igen.


Vi møder en del som er turister på caminoen - med små rygsække og en bus ventende på dem. De er lidt irriterende fordi de er støjende og bare irriterende - som Lennart siger. 
Efter La Portela gik vi resten af vejen i et stræk og var fremme i Ruitelan - albergue Pequeno Potala kl. 13.45. Det betyder, at vi går ret meget når solen står højt og det begynder at blive rigtigt varmt og så falder hastigheden. 

 
Efter ankomst og bad gik vi ned og fik lidt at spise. Her kl. 16.30 hvor jeg sidder og opdaterer, får Lennart sig en lille en på øjet.

Larry kom ved 17 tiden og vi sad og hyggesnakkede med andre pilgrimme på terrassen indtil klokken blev  19.30, hvor vi skulle spise. Her på alberguet er der fællesspisning som i dag bestod af Gazpacio, salat, spaghetti cabonara og budding, hvortil der blev serveret lokal rødvin og vand. Vi var 11, - 4 franskmænd - 2 argentinere, 1 tysker, 1 amerikaner, 2 spanioler og 2 danskere



Larry skal med taxa i morgen idet han mente at han skulle flyve ud ad Santiago den 15. Aug, men det var den 13. hvilket betyder at han er 2 dage bagud som han så vil indhente i morgen ved at tage en taxa 2 dage frem. Det betyder at vi ikke ser ham mere før vi møder ham i Colorado - hvor han har inviteret. 
Da vi selv skal ride op i morgen, har vi besluttet at sende vores rygsække med Jacotrans til Fonfria som er det næste sted vi skal være. Det betyder at når vi når O'Cebreio skal vi gå videre ca. 12 km til Fonfria.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar