lørdag den 20. august 2016

Dag 21, Fisterra - Caba Fisterra - Fisterra (11,5 km)

Vi startede dagen med at sove til klokken 8 og så spise morgenmad på vores albergue. Derefter gik vi mod Cabo Fisterra - spidsen med 0,00 km stenen samt et fyrtårn og bag dette små brændsteder. Vi startede med at gå i tåge varede ved hele turen.


Halvvejs mødte vi en statue af en pilgrim..


Vi gik så videre til Enden ...



Vi gik videre ned for at brænde af, men det stod skilte om at det var forbudt og selvom det stod der, var der stadig ildsteder men da vi var de eneste pilgrimme der var der - var der ikke gang i nogle ildsteder så Lennart smed sine sokker på et ildsted så andre kunne brænde dem af.

Bagefter gik vi over bjerget hjem og kunne lige skimte fyrtårnet på vej op...


Vi ankom til stranden - Praia do Mar de Fora - hvor man eventuelt kunne finde de store muslingeskaller. Vi fandt ingen med fik lige dybbet tæerne i vandet..


Derefter tilbage til Fisterra hvor vi fik lidt at spise med tilhørende cola. Vi gik så lidt rundt i byen og satte os for at få en øl. Efter denne gik vi hjemad med pludselig løb vi ind i Nanna og Eskild som vi inviterede på en øl. 


Det blev til flere med megen snak om alt mellem himmel og jord. Bagefter gik vi alle hjem til vores albergue. Nanna og Eskild  boede på et hotel lidt oppe ad bjerget. På vej hjem købte vi en flaske sangria som vi så sad og hyggede med på vores terrasse. Det blev en rigtig hyggelig aften dog ødelagt lidt at en meget hidsig mand som var meget voldsom. Han hældte sangria på Lennarts bluse og skubbede voldsomt til Eskild. Det var en ubehagelig oplevelse som blev reddet ud af ejeren som kom. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar