søndag den 7. august 2016

Dag 9 - FonFria - Samos (19.95 km)

Vi stod op kl 5.55 efter en god nattesøvn. Vi var ude at døren kl. 6.35 og derefter gik det bare nedad. Udsigten på vej nedad er imponerende og skyerne lå i dalene nede under os. Som sagt gik det nedad og det gjorde lidt ond i knæene. 
På vej ned så vi hvordan 3 hunde styrede en stor flok køer ind i stalden. De skulle malkes.


Undervejs vinkede vi Nanna og Eskild. De sad og spiste morgenmad i en bar, men vi havde besluttet at spise morgenmad når vi nåede Triacastela, så vi gik videre. Vi nåede Triacastela kl. 9.00 - spiste morgenmad og fortsatte derefter mod Samos. Mens vi sad der passerede Nanna og Eskild forbi.


Halvvejs til Samos rendte vi igen ind i Nanna og Eskild og det var lidt overraskende, idet vi troede at de var gået direkte til Sarria, men de havde hørt at vejen til Sarria via Samos var en skøn tur så de havde besluttet at foreløbig at gå til Samos og så se hvad der så skete.

Vi nåede Samos lidt før kl. 12.






Vores albergue ligger lige foran klosteret med udsigt til kloster og klosterhave. Mens jeg opdaterer min blog, smuttede jeg lige op og tog billeder fra vores sovesal...


Og ud af viduet...


Da vi ankom var Nanna og Eskild også der. De havde besluttet at blive her, så inden vi chekkede ind smuttede vi i baren og fik en cola sammen med dem. Da vi kom tilbage fik vi senge og vi valgte i dag at vaske tøj i maskine og bruge tørretumbler.
Lennart stod for vaskeriet, vi vaskede i 2 maskiner - hvidt og sort. Han fik hjælp af hospitaletos - en yngre pige som studerede i Sarria og arbejdede på alberguet om sommeren. Lennart er ligesom jeg total uvidende med hensyn til vaskemaskiner.
Mens det vaskede snuppede vi lige en øl i en bar og bagrftrt gik vi en tur og handlede ind. Det blev til 6 tomater, 2 tykke skiver kogt skinke, 4 øl, 1 fl rød- og 1 fl hvidvin, vand til næste dag, plaster og 2 is. 
Senere lavede vi tomatsalat med skinke som blev vores aftensmad. Dertil rødvin og senere sad vi foran alberguet og nød hvisvin som vi delte med en amarikaner - Jeff, som cyklede caminoen med sin datter. Jeff var en pensioneret våbenhandler - dvs han havde været i militæret - udstationeret både i Afganistan og Irak - var kommet til skade med foden - startede en våbenhandel i Arizona - solgte den og pensionerede sig selv som 50 årig.
Men vi sad som sagt foran alberguet og nød temperaturen og udsigten....



Mens vi sad der kom Nanna og Eskild hjem fra en tur i byen - så de skulle lige fotograferes..


Efter en hyggelig aften blev det sengetid....



Ingen kommentarer:

Send en kommentar