tirsdag den 23. august 2016

Dag 23, Santiago de Compostella - København

Mobilen ringede kl 6.55 hvorefter vi stod op og fik pakket og smidt ud. Alt flydende som vi havde købt blev smidt ud og resten blev pakket i den gennemsigtige lille pose. 
Derefter gik vi til busstationen hvor lufthavnsbussen kørte kl. 7.50. Klokken 8.10 var vi i lufthavnen, derefter gennem sikkerhedskontrollen ud til gate 6 hvor flyveren til Barcalona skulle afgå kl. 9.20. Inden da nåede vi lige at spise lidt morgenmad. 
Vel ankommet til Barcelona måtte vi skifte terminal T2B, hvorfra flyet til København gik. Da vi ankom til checkin pultene, var de ikke begyndt at checkke ind endnu, så der stod en stor kø som bare blev større og større. Først 5 kvarter før afgang begyndte de indcheckningen - derefter gennem sikkerhedsskontrollen igen, der gik lidt hurtigere da jeg opdagede en handicap indgang og der gik vi ind. Det gik fint.
Vi havde rimelig med tid så der blev lige tid til en burger hos burgerking.
Det blev en stille og rolig flyvning hvor vejret og udsigten var fin. Mont Blanc var meget flot.


Mod slutningen tog vi afsted med caminoen med en whiskey/cola .


Vi var enige om, at det havde været en dejlig tur med mange gode snakke og mange gode minder, selvom det ind imellem havde været hårdt for Lennart. Han klarede det dog bedre og bedre for hver dag, men løbe den sidste dag som han troede på i starten - det skete ikke :-)
Vi nåede København hvor Dennis, Lennart ældste søn, ventede og kørte mig hjem for derefter at køre Lennart tilbage til Jylland.
Dejligt at komme hjem til Britta og børnene igen.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar