onsdag den 17. august 2016

Dag 19, O'Logoso - Cee (15,5 km)

Vi sov lidt længere i dag end planlagt - klokken var 7.19 da vi stod op. Der havde ikke været megen uro så vi vågnede nogenlunde samtidig.
Klokken bleb 8.10 før vi var på vej. Vi spiste morgenmad efter ca. 1.5 km i byen Hospital. Det blev til kaffe og ristet brød med marmelade. Derefter blev det 12 km uden hvil indtil vi kom til Cee. Hele dagen foregik i tæt tåge som ind imellem blev til småregn. Vi nåede Cee - hvor det virkeligt gil kraftigt nedad, men ikke som sidst idet vejen var blevet ændret.
Lige om hjørnet efter nedturen lå en bar, hvor vi så holdt en cola pause.


Derefter gik det videre til vores albergue..



Og fra den anden side af huset...


Hvor vores vasketøj hængte - taget fra vores vindue..


Efter bad og vasketøj gik vi en tur i byen og sad og nød stranden...


Og her kunne vores albergue også ses....


Da vi kom tilbage fik vi noget af en overraskelse, idet Nanna og Eskild var kommet. Det var åbenbart dem som der havde været forvirring om - at 2 danske par bestilte senge. Vi have handlet lidt ind - Sangria, tomater og skinke så vi hyggede lidt med dem samt med lidt sangria. De skal også til Fisterra i morgen efter at de har været turister i 3 dage i Santiago. 

Nannaa og Eskild skulle spise i byen sammen med en anden - en pige fra Australien som også lige fik lidt sangria. Derefter lavede vi tomatsalat med skinke - spiste med lidt rø'dvin til - gik derefter udenfor med et par syole og nød solnedgangen.



Vi sad sammen med en spanmsk pige fra Barcelone og et australsk par som vi har mødt mange gange.  


Vores udsigt var...


Og....


Derefter var det sovetid....











Ingen kommentarer:

Send en kommentar