tirsdag den 16. august 2016

Dag 18, Santa Marina - O'Logoso (16,2 km)

Det var en hård nat. Aldrig har jeg oplevet så voldsom snorken fra 2 personer i vores soverum. Det var voldsomt men heldigvis er både Lennart og jeg ikke alergiske overfor snorkeri så vi sov rimeligt godt, men vi forstod godt at der var nogen som forlod værelset kl. 4 om natten.
Vi havde aftalt at sove til klokken 7 og derefter spise morgenmad på vores albergue. klokken 8 stod vi på gaden og var klar, men vore maver var for fyldte så det gør vi ikke mere. Vi nyder at gå en times tid før morgenmad eventuelt kun med en banan, men ikke morgenmad på den måde.
Første efter 1 times tid havde vi det bedre i maven...


Skyerne lå lavt i visse områder som det ses på billedet.
Vi kom lidt højere op. Og der blev en flot udsigt.


Først efter 10 km fik vi den første colapause - det var ved Ponte Olveira.


Derefter gik det videre gennem et helt andet landskab end tidligere. Der var næsten ingen eucalyptus træer men masser af majsmarker. Efter 4 timer ankom vi til vores albergue - O'Logoso - hvor vi fik en seng.



Det er et lille albergue og vi mødte Jutta fra Tyskland...


Og Henry - englænder men bor i Navarette i Spanien hvor han i mange år har undervist i engelsk på en privatskole, men er netop gået på pension. Han bor faksisk i en by i Navarette hvor caminoen går forbi og tager gerne en tur engang om året på forskellige caminoer. 
Begge skal bo på alberguet, Jutta dog i ernkeltværelse. 
Derudover er det kommet 3 spanske damer som også skal overnatte så vi bliver en lille sluttet kreds.


Henry kan selvfølgelig både spansk og engelsk hvis kom os til gode da det var ved at gå kuk i en reservation som jeg havde lavet til næste dag i byen Cee i albergue Moreira. Jeg ringede og bestilte 2 senge til Michael fra Danmark, men de ringede tilbage idet de troede at jeg allerede havde bestilt en gang i navnet Daniel. Det hjalp Henry med at rede ud. Senere fandt vi ud af hvem det var som også havde bestilt...
Jeg gik en tur i byen, tror kun der boede 16 mennesker i byen plus hunde/katte og køer.
Senere spiste vi sammen med Jutta og Henry og havde en rigtig hyggelig aften. Mens vi spiste begyndte der er komme flere og flere pilgrimme idet byen før - Olveiroa var blevet fyldt op - så mange var nødt til at gå videre.


Ejeren af vores albergue var meget glade for os så på et tidspunkt bød hun på en galicisk snaps så hun blev så foreviget - her sammen med Jutta

 
Vi hyggesnakkede hele aftenen og på et tidspunkt skulle Jutta vise en Yoga stilling - hun underviser i Yoga i München. 


Derefter var det i seng - og farvel til Henry som var på vej hjem igen og til Jutta som godt nok skal til Cee men bo på hotel.

 









 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar